3 grøntsager du ikke kan undvære

Agurker på friland

Forstil en lun sommeraften på terrassen med en lækker flaske vin og hjemmedyrket nye kartofler, sprøde agurker og søde ærter.

Lyder det som noget for dig? Jeg kan i hverfald ikke vente på at det bliver en virkelighed.

Hvis du som jeg gerne vil nyde mange sommeraftner, som den beskrevet over, så er det nu du skal igang.

3 grøntsager du ikke kan undvære

KARTOFLER
Kartofler er dejlige, men nye hjemmedyrkede kartofler er vidunderlige. Hvis du som jeg har haft kartofler til at stå i vindueskarmen, kan jeg nu glæde dig med, at de er klar til at komme i jorden, så pladsen i vindueskarmen kan bliver fyldt med bla. agurker, dem kommer vi til.

Hvis du er tvivl om dyrkning af kartofler kan du læse med her.  Og her

AGURK
Så var der de sprøde agurker, dem kan jeg ihvertfald ikke undvære i min have. Du kan både dyrke agurker på friland og i drivhus. De helt store forkel er at ”rigtige” frilandsagurker har pigge (de er lige til at børste af), drivhus agurker er typisk dem man kender fra supermarkedet med den flotte glatte hud. Smagen er forskellige fra sort til sort, men typisk er der ikke den store forkel i smagen.

Jeg har skrevet dette indlæg omkring, hvordan du dyrker agurker på friland

ÆRTER
Den allervigtigste grøntsag i min have er ærter, vi kan simpelthen ikke få nok og hver år får de mere og mere plads. Jeg er sågar begyndt at eksperimentere med at forspire ærter i februar og plante dem i marts.

Jeg har lavet en lille guide til sammensætning af grøntsager i køkkenhaven, så du får det fulde udbytte.

Lignende Indlæg

No Comments

Leave a Reply