Inspireret af det skønne efterårs sol, der minder mig om sommer og alle dens glæder, har jeg bestemt for at “fange” og gemme lidt solskin, til de kolde og mørke dage.
Lige nu bugner min altan på Nørrebro med chili, tomater og peberfrugt og haven med krydderurter, som vi ikke kan nå at spise os igennem friske, derfor blev det til henkogte solskins tomater med en masse krydderurter og chili fra haven og altanen.
Fremgangs måden er super simpel og det eneste du skal bruge er så mange tomater du kan “undvære”, en håndfuld friske krydderurter, god olivenolie og nogle glas med tæt lukkende låg
Kom alle lækkerierne i glas og hæld olivenolie over. Luk låget helt og åben igen en lille smule, jeg bruger patenglas, hvor jeg tager gummiringen af, lukker låget helt og lige åbner lidt igen.
Sæt glassene i oven på ca. 120c.
Når du kan se bobler op af siderne er de klar til at blive taget ud og forsejlet.
Jeg vil se frem til at åbne et glas solskin på en dag, hvor solen har gemt sig.
No Comments